Over ons

Home » Over ons

Ton Smit garage- en bedrijfsdeuren

Wij zijn de deurenspecialist in uw regio. Onder de naam TS deuren hebben we ons eigen assortiment garage- en bedrijfsdeuren. We leveren, monteren en onderhouden ook op maat gemaakte rolluiken, branddeuren en (hek)aandrijvingen voor de industrie en woningbouw. Uw wens staat centraal in al onze producten.

Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard!

Onze deuren worden volledig op maat gemaakt bij onze fabrikant in Zeewolde. Een echt Nederlands kwaliteitsproduct dus! Elke deur die de fabriek verlaat is speciaal op bestelling geproduceerd. De productieprocessen zijn optimaal geautomatiseerd: flexibel en nauwkeurig tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken we daarbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

We innoveren continue zodat onze producten optimaal aan uw wensen voldoen. Met een uitgebreide interne controle houden we de kwaliteit hoog. Niet voor niets leveren we onze producten al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. Dat maakt ons toonaangevend in Nederland op het gebied van bedrijfs- en garagedeuren.

Ons enorme scala aan producten en diensten is te uitgebreid om tot in detail op de site te vermelden. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom. Daar staat ons verkoopadviesteam voor u klaar met alle informatie over onze producten. In de tussentijd zijn onze eigen monteurs op pad om deuren en aandrijvingen professioneel te plaatsen en te onderhouden.